Alueohjelma la 31.7.- su 1.8.2021 

Pellonkorjuun päälava sijaitsee tapahtuma-alueen keskellä ja ohjelmaa pääsee seuraamaan aluelipulla. Huom. Aikoihin voi tulla vielä pieniä muutoksia. Koronatilanteen epävarmuudesta johtuen tapahtuma saatetaan joutua peruuttamaan, teemme sen kuitenkin viimeistään 30.6.2021.  Ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan heinäkuun alussa.


Pete Parkkonen
La 31.7.2021 klo 16.00 

Muun muassa supersuositut tv-ohjelmat Tanssii Tähtien Kanssa sekä Tähdet, tähdet voittanut Pete Parkkonen tunnetaan monipuolisena ja energisenä esiintyjänä. 


Suvi Teräsniska
Su 1.8.2021 klo 15.00

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä kymmenen albumia. Hänen tuorein singlensä Kaikki joiden jäljet säästin julkaistiin huhtikuussa 2021. 


Mutaveijarit
La 31.7.2021 klo 14.00  

Muikea ja veikeä lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! 


Julius Rantala & Saara Rankinen
Su 1.8.2021 klo 13.45

Talent Suomi -kilpailussa toiseksi sijoittunut Julius Rantala on täysin omanlaisensa artisti, jonka musiikki sekä kiehtoo että synnyttää iloa ja ihmetystä. Tämä yhdistettynä puolisonsa Saaran sielukkaaseen lauluun ja mukaansatempaavaan haitarinsoittoon luo elämyksen jota et unohda! He esittävät omia sovituksiaan tutuistakin kappaleista.


Mikko Alatalo 
Su 1.8. klo 12.30

Koko kansan Mikko tuo laajaa ohjelmistoaan esille ja yleisökin saa välillä laulaa. Luvassa on tuttuja lauluja ja leppoisaa tunnelmaa. Onnittelemme  Mikko Alataloa myös Suomi-palkinnon johdosta! 


Livekaraoke!
La 31.7. klo 11.30

Nyt pääset lavalle laulamaan Pellonkorjuu House Bandin solistina lempilaulujasi. Ilmoittaudu paikan päällä (laulettavat kappaleet listataan nettisivuillamme heinäkuun alussa).  
  


Tuomas Kytömäki, päälavan juontaja la ja su

Tuomas Kytömäki on ammattitaitoinen, huumorintajuinen ja lämminhenkinen ammattipuhuja. Tuomaksella on reilun kahdenkymmenen vuoden esiintymis- ja juontohistoria, ja hän on juontanut myös lukuisia tv-, ja radio-ohjelmia. Tuomas tunnetaan valovoimaisena esiintyjänä, jolla on aina pilke silmäkulmassa.


Eläinystävämme

Pellonkorjuun ominaispiirteenä on eläinten tärkeä osuus tapahtumassa. Tällä kertaa olemme saaneet mukaan lapinlehmiä, poroja, hevosia, alpakoita, kalkkunoita, kanoja, possuja, vuohia ja lampaita. Ohjelmassa on myös eläimiin ja maatalouteen liittyviä tietoiskuja "Maitolavalla" sekä työnäytöksiä. 
   


Näytteilleasettajat, la ja su

Markkinatunnelmaa, tuotelöytöjä, makuherkkuja - messut ovat tapahtuman moottori! Näytteilleasettajapaikat on varattavissa toukokuun ajan, paikkoja on sekä sisällä että ulkona. 


Muut ohjelmalavat

Päälavan lisäksi ohjelmaa on aikataulutettu myös muille areenoille kuten Auditorioon ja kulttuurikahvila Helmeen. Tarkempi ohjelma julkaistaan kesäkuussa ja luvassa on muun muassa musiikkiesityksiä ja murreaiheista ohjelmaa. Muitakin esiintymispaikkoja on vielä tulossa. 


Pellon kylät  - Kylätori

Pellon lukuisissa kylissä on elinvoimaa! Pellonkorjuun Kylätorilla esitellään pellolaisia kyliä, kyläyhdistyksiä sekä kylien toimijoita. Mukana on 12 kylää - ja sen verran yhteisöllisyyttä, osaamista, historiaa ja yrittäjähenkeä!

(c) Pellon kunta 2021. - Elethään ko Pellossa!