Näytteilleasettajat, tuotemyyjät ja esittelijät

Varaa paikkasi täällä!

Myyntipaikat on varattavissa toukokuun ajan. Myynti- ja esittelypisteet ovat avoinna tapahtuma-alueella la 31.7. ja su 1.8. klo 10-18. Pellonkorjuussa voit esitellä yritystäsi tai yhdistystäsi, sen tuotteita, toimintaa ja palveluita. Kyseessä voi olla myös työnäytöksiä. Luvassa on upeaa ohjelmaa koko viikonlopun ajaksi.

Lisäksi toivomme maukkaita tarjoiluja elintarvikepisteillä - nälkäiset tapahtumavieraamme arvostavat monipuolista, maukasta ja ympäristönäkökulmat huomioivaa ravintola/kahvilatoimintaa. Muurinpohjaletut, paikalliset herkut, makkaraperunat, street foodit, kasvisherkut - tervetuloa! Tarjoamme erittäin edullisia myyntipaikkoja ruokakojuille.  Vesi ja sähköpisteet järjestyvät, sähköstä veloitamme pienen summan. 

Myynti - ja esittelypisteitä on sekä messuhallissa (jäähalli), koulukeskuksen sisätiloissa että ulkoalueella. Mikä sopii sinun tarpeisiisi?
Messuhallissa on oma seinällinen osasto ja messumatot. Ulkoalueella voit varata tarvittavan neliömäärän, teltta tai muu suojan tuot itse. Koulun sisätiloissa on käytettävissä pöytä ja tuolit. Tarvittaessa räätälöimme sinulle sopivan paketin. 

Täytä ilmoittautumislomake ja olemme sinuun yhteydessä kesäkuussa 2021. Kyseessä on alustava varaus, sillä koronatilanteen vuoksi saatamme joutua perumaan tapahtuman - meille on silti tärkeää saada tieto osallistujista mahdollisimman pian, joten varaathan esittely- ja myyntipisteesi pian!
(c) Pellon kunta 2021. - Elethään ko Pellossa!